Google Ads Senior specialist søges til marketingbureau i international vækst

River Online, Kolding, Odense, Aalborg

Har du dyb erfaring med Google Ads, og har du lyst til at være med på en vækstrejse, der vil revolutionere branchen inden for online marketing? Så har vi et spændende job til dig!

Vi søger en engageret kollega, der med sin forretningsforståelse, gode kommunikative evner og store erfaring indenfor Google Ads, der vil gå forrest og kan bidrage med kompetencer på virksomhedens vækstrejse.

River Online har en mission om at skabe nye standarder inden for hele branchen.

Som Google Ads senior specialist bliver din primære arbejdsopgave at stå for dine egne kunders online strategi på Google. I samarbejde med kunden vil du udarbejde high performance kampagner, der vil være med til at sikre, at dine kunder når deres mål. Du kommer til at indgå i et team, hvor udvikling, vidensdeling og sammenhold er nøgleord.

Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor du vil håndtere følgende opgaver:

 • Udarbejdelse og optimering af Google Ads
 • Rådgivning og planlægning af budget og strategi i samarbejde med dine kunder
 • Rapportering af udviklingen og dialog med kunderne
 • Bidrage til salg og opsalg med analyser og strategier
 • Vidensdeling i eget team og på tværs af andre teams og lande i River Online

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du kan bidrage til via din faglighed at sikre glade og tilfredse kunder samt understøtte forretningens vækststrategi. Vi søger derfor en dygtig kollega, der er super skarp på digital marketing, er udviklingsorienteret og initiativrig.

River Online vil yde den absolut bedste service som bureau – vil du være med?

Når du arbejder hos River Online, bliver du en del af et uformelt marketingbureau, hvor vidensdeling, sparring, kunde- og læringsfokus er prioriteret højt. Du bliver samtidig en del af et velfungerende kontor med et højt fagligt niveau og masser af godt humør, og du vil hurtigt mærke en særlig udviklingsånd samt gennemsigtighed og ærlighed i forhold til kunderne. Du kan desuden se frem til en høj fleksibilitet i hverdagen med to dage på kontoret og tre fleksible dage. Bureauet tilbyder desuden blandt andet frokostordning, sociale arrangementer, tandbehandlingsforsikring og andre attraktive personalegoder.

Vi har brug for dig, hvis du:

 • Har indgående erfaring med Google Ads fra en lignende stilling
 • Har god forretningsforståelse
 • Stærkt kendskab til digital marketing og best practice
 • Er god til at kommunikere og tale med kunder
 • Har stærke IT-kompetencer og er vant til at arbejde digitalt på alle områder
 • Er teamorienteret og mestrer at bidrage med godt humør til en virksomhed i vækst.

Lyder stillingen som noget for dig?

Vi håber, at du bliver en del af holdet snarest. Send derfor dit CV og din motiverede ansøgning allerede i dag. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Lars Juhl på tlf.: 60 12 14 72 eller skrive til os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om River Online

River Online er et marketingbureau, der altid har haft det absolutte mål om at revolutionere branchen. Når man har det ene mål at revolutionere markedet med kunderne for øje, så kræver det noget specielt. Det kræver innovation, udvikling og team spirit. Alle ansatte i River Online lever den samme drøm – nemlig at give kunderne mere, end de forventer, og levere smarte løsninger, som er mere effektive og transparente end dem, andre kan tilbyde.

GET AN OFFER!

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. (*)
  Ugyldig indtastning
 4. (*)

An offer is 100% Unbinding

checker  An offer is 100% free!

checker  We’ll review your website

checker  We’ll analyze the potential

checker  We’ll include goals in the offer

checker  We’ll send the offer by mail

FOLLOW US ON FACEBOOK