Head of SoMe søges til marketingbureau i international vækst

River Online, Kolding, Odense, Aalborg

Har du indgående erfaring med Sociale Medier, og har du lyst til at servicere kunder, lære fra dig og være med på en vækstrejse, der vil revolutionere branchen inden for online marketing? Så har vi et spændende job til dig!

Vi søger en engageret kollega, der med sin forretningsforståelse, gode kommunikative evner og store erfaring indenfor SoMe, der vil gå forrest og kan bidrage med kompetencer på virksomhedens vækstrejse.

River Online har en mission om at skabe nye standarder inden for hele branchen.

Som Head of SoMe bliver din primære arbejdsopgave at lære fra dig, altid være sulten efter det nyeste indenfor dit felt og derved hæve kompetencerne i teamet. Du bliver faglig teamleder i SoMe gruppen.  Sekundært skal du stå for dine egne kunders online marketing strategi på de sociale medier. I samarbejde med kunden vil du udarbejde high performance kampagner, der vil være med til at sikre, at dine kunder når deres mål og gerne overstiger deres forventninger. Du kommer til at indgå i et team, hvor udvikling, vidensdeling og sammenhold er nøgleord.

Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor du vil håndtere følgende opgaver:

 • udarbejdelse og optimering af SoMe Marketing
 • rådgivning og planlægning af strategi og budget i samarbejde med dine kunder
 • rapportering af analyser og udviklingen samt have dialog med kunderne
 • bidrage til salg og opsalg med analyser og strategier
 • faglig uddannelse og kvalitetskontrol af både eksisterende og nye medarbejdere
 • ansvarlig for vidensdeling og aktiv udbygning af det faglige miljø i eget team og på tværs af andre teams og lande i River Online
 • deltage i ansættelsessamtaler og udføre test af kandidater

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du kan bidrage til via din faglighed at sikre glade og tilfredse kunder, udvikling af teamet samt understøtte forretningens vækststrategi. Vi søger derfor en dygtig kollega, der er super skarp på digital marketing, er udviklingsorienteret og initiativrig.

River Online vil yde den absolut bedste service som bureau – vil du være med?

Når du arbejder hos River Online, bliver du en del af et uformelt marketingbureau, hvor vidensdeling, sparring, kunde- og læringsfokus er prioriteret højt. Du bliver samtidig en del af et velfungerende kontor med et højt fagligt niveau og masser af godt humør, og du vil hurtigt mærke en særlig udviklingsånd samt gennemsigtighed og ærlighed i forhold til kunderne. Du kan desuden se frem til en høj fleksibilitet i hverdagen med to dage på kontoret og tre fleksible dage. Bureauet tilbyder desuden blandt andet frokostordning, sociale arrangementer, tandbehandlingsforsikring og andre attraktive personalegoder.

Vi har brug for dig, hvis du:

 • Har indgående erfaring med SoMe marketing fra en lignende stilling
 • Stærkt kendskab til digital marketing og best practice
 • Har god forretningsforståelse
 • Er nysgerrig på at lære nyt
 • Er god til at kommunikere internt såvel som med kunder
 • Har stærke IT-kompetencer og er vant til at arbejde digitalt på alle områder
 • Er teamorienteret og mestrer at bidrage med godt humør til en virksomhed i vækst.

Lyder stillingen som noget for dig?

Vi håber, at du bliver en del af holdet snarest. Send derfor dit CV og din motiverede ansøgning allerede i dag. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Lars Juhl på tlf.: 60 12 14 72 eller skrive til os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om River Online

River Online er et marketingbureau, der altid har haft det absolutte mål om at revolutionere branchen. Når man har det ene mål at revolutionere markedet med kunderne for øje, så kræver det noget specielt. Det kræver innovation, udvikling og team spirit. Alle ansatte i River Online lever den samme drøm – nemlig at give kunderne mere, end de forventer, og levere smarte løsninger, som er mere effektive og transparente end dem, andre kan tilbyde.

GET AN OFFER!

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. (*)
  Ugyldig indtastning
 4. (*)

An offer is 100% Unbinding

checker  An offer is 100% free!

checker  We’ll review your website

checker  We’ll analyze the potential

checker  We’ll include goals in the offer

checker  We’ll send the offer by mail

FOLLOW US ON FACEBOOK