potentiale-tysk-marked.jpg

Potentiale analyse for det tyske marked
Redskab til dig som overvejer at entrere det tyske marked.

Potentiale analyse for det tyske marked

Overvejer din virksomhed at entrere det Tyske marked, eller er i allerede på markedet og har problemer med at slå igennem?

Det tyske marked kan være udfordrende for danske virksomheder, da de tyske kunder tænker og agerer anderledes end danskere. Det er derfor helt essentielt at man ved eksport til Tyskland sætter sig godt og grundigt ind i kulturen, markedet og forventningerne fra forbrugeren. 

Som Europas største marked kan du bestemt bruge Tyskland til at skalere din virksomhed… Men kun hvis du ved hvordan dette bør gøres!

Vi har på vores tyske kontor i Hamburg erfaringen og specialisterne til at kunne hjælpe danske virksomheder afsted på lykkelige eksporteventyr i Tyskland.

Potentialeanalysen vil give dig et overblik over din virksomheds muligheder på det tyske marked, i forhold til konkurrenter, priser, medier og evaluering af nuværende hjemmeside med tyske øjne.

I forbindelse med dette vil vi vurdere dine marketingbehov for en entre på det tyske marked og give dig vores bedste bud på en effektiv online strategi tilpasset din tyske målgruppe – som vil give dig det bedste grundlag for succes!

Analysen indeholder:

 • Google Ads potentiale analyse og strategi forslag
 • Facebook/Instagram potentiale analyse og strategi forslag
 • Konkurrent analyse (online baseret)
 • Gennemgang af hjemmeside og anbefalinger til det tyske marked
 • Opsummering, anbefaling og konklusion

Analysen bliver udarbejdet ved samarbejde mellem vores tyske Google Ads Specialist, SEO-specialist, Senior Copywriter og SoMe specialist.  

Analysen vil være på engelsk og delvist dansk, men du vil altid have mulighed for at få en dansk kontaktperson til kommunikation.

Hvem vil analysen hjælpe

Analysen vil være et meget brugbart redskab til dig som overvejer eller planlægger at entrere det tyske marked.

Dette er den da, analysen giver dig klarhed over, om din virksomhed reelt har potentiale på det tyske marked og hvilke konkurrenter din virksomhed vil møde. På baggrund af vores analyse giver vi dig et strategiforslag som er vores tyske specialisters vurdering af hvordan du kan entrere det tyske marked bedst muligt online.

Udover dette er analysen et utroligt godt redskab for virksomheder som allerede er startet op på det tyske marked.

Med udgangspunkt i din virksomhed vil vi analysere dine nuværende digtiale aktiviteter og konkurrenter på det tyske marked. Ud fra dette vil vi give vores professionelle vurdering af hvad vi mener bør optimeres, implementeres eller justeres, for at du kan nå dine tyske kunder bedst muligt.

Kom i dialog omkring en potentiale analyse for din virksomhed

Udfyld vores kontaktformular eller kontakt enten Finn Lorenz, +49 174 9094766, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller Anders Kühnel, +45 25 94 07 71, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at komme i dialog omkring en potentiale analyse til din virksomhed.

Prisen for en komplet potentialeanalyse er 6.000 kr., og du kan forvente en tidshorisont på 3-4 uger fra dialog til færdig analyse.

GET AN OFFER!

 1. (*)
  Ugyldig indtastning
 2. (*)
  Ugyldig indtastning
 3. (*)
  Ugyldig indtastning
 4. (*)

An offer is 100% Unbinding

checker  An offer is 100% free!

checker  We’ll review your website

checker  We’ll analyze the potential

checker  We’ll include goals in the offer

checker  We’ll send the offer by mail

FOLLOW US ON FACEBOOK